Aρχική | Βοήθεια FAQ | Newsletter | Επικοινωνία
Αρχική / Ηλεκτρικές συσκευές / ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ /

Ελεύθερη Αναζήτηση:

Ενδιαφέρομαι για:

Μικροσυσκευές για μια εύκολη ζωή

/Images/Articles/Ατμομάγειρας.jpg
/Images/Articles/Βραστήρας.jpg
/Images/Articles/Ηλεκτρική_σκούπα.jpg
/Images/Articles/Μίξερ.jpg
/Images/Articles/Μπλέντερ.jpg
/Images/Articles/Τοστιέρα.jpg
/Images/Articles/Φριτέζα.jpg
/Images/Articles/Φρυγανιέρα.jpg
/Images/Articles/Αποχυμωτής.jpg

Διαμορφώσατε το σπίτι σας σύμφωνα με τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές τάσεις, το εφοδιάσατε με τον πιο σύγχρονο οικιακό εξοπλισμό και τώρα τακτοποιείτε σερβίτσια, μαγειρικά σκεύη και είδη προικός στους αποθηκευτικούς σας χώρους. Μήπως όμως παραλείψατε κάτι; Νοικοκυριό δίχως μικροσυσκευές φυσικά και δεν θα μπορούσε να υπάρξει γι’ αυτό το λόγο σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για να εφοδιαστείτε με τις κατάλληλες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε κάθε εύκολη ή δύσκολη οικιακή εργασία.

 

Μέσα στο χώρο της κουζίνας μικρές χρήσιμες πινελιές αποτελούν στους πάγκους της οι πολύτιμες και πολύ χρηστικές καφετιέρες. Η κάθε μας μέρα ξεκινάει με μια ζεστή κούπα καφέ. Για την παρασκευή του υπάρχουν στο χώρο της αγοράς υπερσύγχρονα μοντέλα πολυκαφετιέρων για ροφήματα γαλλικού, cappuccino ακόμη και espresso. Εξελιγμένα κομμάτια, σε μοναδικά σχέδια απόλυτου design και ποικίλων χρωματισμών, με πολλαπλές λειτουργίες, διαθέτουν πλέον ενσωματωμένους μύλους για την κοπή καφέ, μεταλλικά ακροφύσια ατμού, λειτουργίες προβρασμού καθώς και συστήματα drip stop. Ακόμη οι σύγχρονες καφετιέρες είναι εξοπλισμένες με αποσπώμενα δοχεία νερού, συστήματα υπερχείλισης, αυτόματα προγράμματα καθαρισμού και αφαλάτωσης, τεχνολογία μείωσης θορύβου, φωτισμό φλιτζανιού και συστήνονται επίσης για την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συνοδούς τους στους πάγκους μιας κουζίνας αποτελούν και οι φινετσάτοι πρακτικοί βραστήρες που ζεσταίνουν γρήγορα και εύκολα νερό για ένα καυτό τσάι, το γάλα των παιδιών ή λειτουργούν και ως χρήσιμοι βοηθοί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 

Για την παρασκευή πρωινού ή ενός πρόχειρου γεύματος απαραίτητο αξεσουάρ μέσα σε μια κουζίνα αποτελούν και οι αγαπημένες μας τοστιέρες που μας προσφέρουν ζεστά sandwich μαζί με τον καφέ μας ή εφοδιάζοντας μικρούς και μεγάλους με πρόχειρο νόστιμο γεύμα στο σχολείο ή τη δουλειά. Κομμάτια inox ή διαφόρων χρωματισμών είναι εξοπλισμένα με αντικολλητικές αποσπώμενες πλάκες (ραβδωτές, τριγωνικές), έχουν ρυθμιζόμενους ροοστάτες ψήνοντας ακόμη και σε κάθετη θέση. Σύμμαχοι στην προετοιμασία του πρωινού είναι και οι πολύ χρηστικές μας φρυγανιέρες δυο ή τριών θέσεων που μας χαρίζουν ζεστά φρυγανισμένα ψωμάκια. Με λειτουργίες απόψυξης, μηχανισμούς ανύψωσης και θερμοστάτες πολλαπλών θέσεων προσφέρουν ευκολία στο χειρισμό και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Από ένα πρόχειρο γεύμα δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να απουσιάζει ένα γεμάτος βιταμίνες δροσιστικός φυσικός χυμός. Inox αποχυμωτές με αποσπώμενες κανάτες, συνεχούς ή ρυθμιζόμενης ροής προσφέρουν ποτήρια γεμάτα απόλαυση και μεγάλη θρεπτική αξία.

 

Για τους λάτρεις των γλυκών απαραίτητοι βοηθοί θεωρούνται τα ιδιαίτερα χρήσιμα μίξερ που αναμειγνύουν και ζυμώνουν, φαγητά, γλυκά με ευκολία και ταχύτητα για την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Σταθερά ή χειρός είναι εφοδιασμένα με ανοξείδωτους ράβδους ανάμειξης, πολλαπλές ταχύτητες, περιστρεφόμενους κάδους και ποικίλες σειρές εξαρτημάτων για εγγυημένα ταχύτερα και καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα. Αυτόματο ζύγισμα, led ενδείξεις λειτουργίας και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου είναι μερικά από τα συστήματα που διαθέτουν τα σύγχρονα πολυμίξερ προσφέροντας μια πιο hi-tech διάθεση στην παρασκευή φαγητού και γλυκού.

 

Εάν η οικογένειά σας απαρτίζεται από πολλά λιλιπούτεια μέλη που λατρεύουν τις τηγανητές πατάτες τότε σίγουρα η μικροσυσκευή που δεν θα πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας είναι η φριτέζα. Το τηγάνισμα γίνεται πλέον παιχνιδάκι και άσχημες μυρωδιές αποτελούν παρελθόν πια αφού οι νέες φριτέζες διαθέτουν φίλτρα κατά των οσμών, κάνουν οικονομία στη χρήση λαδιού και έχουν πολλαπλά προγράμματα μαγειρέματος. Φυσικά οθόνες με ενδείξεις led που παρέχουν πληροφορίες για το χρόνο αναμονής με ηχητική προειδοποίηση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα νέα αυτά μοντέλα χαρίζοντας μας ένα ασφαλές και σωστό μαγείρεμα, ακολουθώντας με πειθαρχία τα χρονικά όρια παρασκευής του κάθε φαγητού. Για όσους προτιμούν να φτιάχνουν καθημερινά το ψωμί της αρεσκείας τους, οι αρτοπαρασκευαστές αποδεικνύονται πολύτιμοι βοηθοί για μοναδικές δημιουργίες. Διαθέτουν ποικίλα προκαθορισμένα προγράμματα που επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη παρασκευή διαφόρων τύπων ψωμιού, κέικ ακόμη και μαρμελάδων. Για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής συστήνουμε τους εύχρηστους ατμομάγειρες πολλαπλών επιπέδων που είναι εφοδιασμένοι με Aqua timer για τη ρύθμιση συνεχούς λειτουργίας όσο η συσκευή διαθέτει αποθέματα νερού.

 

Σχετικά με το θέμα της καθαριότητας η επιλογή της μικροσυσκευής θα πρέπει να γίνεται ανάλογα με το είδος των επιφανειών που καλείστε να καθαρίζετε. Οι όρθιες σκούπες ενδείκνυνται κυρίως για τον καθαρισμό χαλιών ενώ οι συμβατικές είναι πιο πολυχρηστικές, αν και είναι πιο δυσκίνητες. Βέβαια υπάρχει πάντοτε και η επιλογή πολυσκούπας, η οποία καθαρίζει με λειτουργία ατμού και συστήνεται για την απορρόφηση υγρών. Στο χώρο της αγοράς διατίθενται μοντέλα με δυνατότητα αθόρυβης λειτουργίας, με συστήματα φιλτραρίσματος του αέρα παρέχοντας προστασία από αλλεργίες καθώς και μοντέλα εξοπλισμένα με διαφόρων ειδών πέλματα ειδικά για κάθε επιφάνεια(παρκέ, πλακάκια, ταπετσαρίες, χαλιά). Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι και τα ευέλικτα σκουπάκια χειρός που καθαρίζουν πρόχειρα μικρές ποσότητες σκουπιδιών παρουσιάζοντας σήμερα αυτονομία έως και 45 λεπτά.

 

Για τις ατέλειωτες ώρες σιδερώματος επιλέξτε ανάμεσα σ’ έναν πολύ σύγχρονο βοηθό συμβατικής μορφής, σ’  ένα σύστημα σιδερώματος ή σε μια πρέσα για μεγαλύτερη ευκολία, καλύτερα αποτελέσματα μα πάνω απ’ όλα για εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. Προτιμήστε μοντέλα με δυνατότητα κάθετου σιδερώματος, με αυτοκαθαριζόμενες ανοξείδωτες πλάκες, ζώνες συγκέντρωσης ατμού για τα δύσκολα σημεία των ρούχων καθώς και αντιαλκαλικά και self cleaning(αυτόματου καθαρισμού) συστήματα για την προστασία της μικροσυσκευής σας από τα άλατα.

 

Εξοπλιστείτε με κάθε είδους μικροσυσκευή μεταμορφώνοντας την κάθε οικιακή εργασία σε δημιουργική διαδικασία δίχως κόπο και παράπονα. Κερδίστε χρόνο εξοικονομώντας ενέργεια με αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονου σχεδιασμού συνδυάζοντας έξυπνα την λειτουργικότητα με την αισθητική κομψότητα.

 

 

Μαρία Μπάτσαλα
Διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων